Комплект за чистене и подхранване на кожа

Лесно и бързо решение да почистите и подхраните сами Вашата кожена тапицерия. Подходящ е за автомобилни салони, мотоциклетни костюми, мебели, чанти и сходни от кожа и еко кожа.

Произведено в Европа!

Комплектът съдържа:

1. Брандирана твърда картонена кутия, която прави комплекта лесен за пренасяне и съхранение във Вашия автомобил или дом.

2. Писмена инструкция с илюстрации, която Ви показва стъпка по стъпка как сами да почистите и подхраните лесно и бързо Вашия кожен салон.

3. Готов за употреба POLIR TUNING ПРЕПАРАТ 2 в 1 - 500 ml за почистване и подхранване на кожа. Подходящ е за автомобилни салони, мотоциклетни костюми, мебели, чанти и сходни от кожа и еко кожа. Благодарение на неутралното си pH и съдържанието на естествени восъци, този продукт едновременно почиства, импрегнира, подхранва и защитава кожата, като я прави по-мека и еластична.

Пояснение: препаратът е в голяма разфасовка от 500 ml и е достатъчен да почистите до три пъти стандартен автомобилен салон или кожена повърхност със сходни размери (примерът е условен и зависи много от вида и замърсеността на кожата, както и техниката на почистване).

4. Един комплект предпазни латексови ръкавици.

5. Четка с дървена основа от мек естествен косъм с ширина 14 сантиметра.

6. Микрофибърна кърпа с размери 30 х 30 см (цветът е на случаен принцип и може да е различен от илюстрацията).
48,00 лв. 24,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Основен и доверен куриер Speedy!Доставка за 1-2 работни дни.


 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!